Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Căsuța pentru păsări

280 lei
Specificații principale
  • Material Lemn
  • Marime 18,5 x 18,5 x 34 cm

Prețul unei căsuțe pentru păsări (alimentatoare) se formează din costurile și cheltuielile pentru organizarea activităților de instalare a alimentatoarelor (căsuțelor pentru păsări) în parcuri.

Noi îi invităm pe toți doritorii la evenimentele pe care le organizăm, unde va fi posibilă instalarea căsuțelor pentru păsări și a alimentatoarelor în locurile pregătite și aprobate de către administrația parcurilor și a pădurilor.

Dar voi ați știut că și păsările au sărbătoarea lor? Dacă nu, atunci să știți că anume astăzi, pe 1 aprilie, este marcată Ziua Internațională a Păsărilor. În această zi, mii de oameni din întreaga lume atârnă în copaci căsuțe pentru păsări și alimentatoare. Proiectul Verde a decis să-i ajute pe micii noștri prieteni migratori și să restabilească această bună tradiție în Moldova — de a bucura păsărelele cu noi căsuțe. Acest lucru poate fi făcut de orice doritor, care este preocupat de mediul înconjurător. Și nu este neapărat să construiți manual aceste cuiburi artificiale, pentru că le puteți achiziționa pe site-ul verde.md.



ChisinauIsMe alege locul plantării
ChisinauIsMe alege copacul
ChisinauIsMe completează formularul
ChisinauIsMe copacul este plantat