Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

400 de copaci achiziționați în cadrul eco-proiectului Verde.md

Eco-proiectul nonprofit Verde.md a atins un nou record de copaci achiziționați care au fost și vor fi plantați în parcurile din capitală.  Proprietarii acestora sunt atât locuitori și oaspeți ai orașului, cât și companii din țară. 

Aceștia au început activ să-și rezerve un loc pentru arborele său, iar cele mai solicitate, în momentul dat, sunt parcurile Valea Trandafirilor din sectorul Botanica și Alunelul din Buiucani, care recent au fost completate cu noi locuri pentru plantare.

Persoanele au achiziționat copaci atât pentru sine, cât și pentru ai oferi în dar celor dragi. Totodată, unii cumpărători vor planta un arbore în cinstea celor care au plecat din viață. Printre aceștia este și un fan al lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, care va sădi un arbore în memoria artistului.

În timpul apropiat vor fi anunțate noi locuri în care va fi posibilă plantarea arborilor. Acestea se vor afla în sectoarele Ciocana și Râșcani ale capitalei. Așa că dacă nu ați reușit încă să cumpărați un arbore și să-l sădiți în locul drag Dvs, urmăriți noutățile Verde.md și rezervați un loc pentru copacul preferat.

Amintim că plantarea arborilor deja a început, zeci de copaci fiind deja sădiți în Grădina Botanică și în parcul Dendrariu, iar alții urmează să fie sădiți în weekend-urile viitoare în parcul Alunel. Vă invităm și pe Dvs să vă implicați în acest proiect de înverzire a orașului și să oferiți o gură de aer proaspăt Chișinăului.