Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Arborele – cel mai bun cadou. 10 motive pentru a dărui un arbore de 14 februarie

În curând, toți îndrăgostiții vor celebra cea mai preferată de ei sărbătoare – 14 februarie. Pregătirile pentru această zi încep cu mult timp înainte: domnișoarele aleg cadouri romantice, ce vor demonstra dragostea și afecțiunea lor pentru parteneri, iar tinerii încearcă din răsputeri să se debaraseze de ideile banale pentru a-și surprinde iubitele. Proiectul ecologic non-comercial Verde.md a decis să-i ajute pe cei care încă stau la dubii și vine cu o idee foarte originală și neobișnuită pentru Ziua Îndrăgostiților. 

  1. Arborele este un cadou într-adevăr original. Puțini se pot lăuda cu faptul că partenerul lor este atât de romantic, încât le-a dăruit un copac întreg sau chiar o alee micuță cu diferiți arbori.
  2. Copacul, spre deosebire de tradiționalele bomboane, buchete de flori sau lumânări în formă de inimioare, va crește mult timp și vă va reaminti mereu de această zi frumoasă. Desigur, nu trebuie neapărat să excludeți din listă cadourile sus-menționate, însă un copăcel-cadou sigur va deveni o surpriză plăcută pentru partenerul Dvs.
  3. Dacă dăruiți un arbore de Ziua Îndrăgostiților, acesta va deveni ”simbolul dragostei” pentru perechea voastră. Vor trece ani, iar copacul, precum și dragostea voastră, va deveni mai mare și mai puternic. Iar voi vă veți putea bucura de faptul că acesta crește sănătos și viguros. 
  4. Verde.md vă oferă un certificat-cadou, pe care va fi indicat numele proprietarului. Astfel, dăruindu-i partenerului un arbore, veți declara tuturor din jur cât de puternice sunt sentimentele voastre.
  5. Ce cadouri primesc cel mai des cuplurile în această zi? Felicitări stilizate, iar seara o cină romantică. Însă gândiți-vă cât de frumos ar fi, dacă în plus la toate acestea vă dăruiți reciproc câte un arbore. Plantați alături, acești arbori vor întruchipa cuplul Dvs. Cu siguranță, nimeni din prietenii voștri nu s-ar fi gândit la un astfel de gest :)
  6. Încă un motiv pentru a dărui un arbore constă în faptul că-l puteți planta împreună cu persoana dragă. Primăvara, Verde.md va desfășura a doua tură de plantări în diferite raioane ale orașului, unde Dvs veți putea planta arborele dăruit de 14 februarie.
  7. Plantarea unui arbore nu doar simbolizează tăria sentimentelor în relația voastră, dar mai este și o contribuție semnificativă la statutul capitalei de oraș verde. Datorită gestului Dvs, capitala va deveni un oraș plăcut pentru plimbări romantice cu persoana dragă.
  8. Arborele este cel mai eco-friendly cadou. Este bine-cunoscut faptul că unele persoane aleg cadoul efectuat exclusiv din materiale ecologice. Special pentru aceștia, noi oferim ceea ce provine chiar din natură – un arbore tânăr și sănătos :)
  9. Copacul, dăruit de Ziua tuturor Îndrăgostiților, este un motiv perfect pentru a petrece timpul împreună și a face ceva mai semnificativ, decât o simplă cină romantică într-o cafenea. În plus, astfel aveți ocazia de a petrece timpul liber împreună, contribuind totodată la sănătatea mediului ambiant.
  10. Iar după ce copacul-cadou va crește, acesta va deveni un loc perfect pentru sărutări :)

Verde.md felicită toți îndrăgostiții cu ocazia acestei sărbători frumoase. Fie ca focul dragostei să ardă mereu în inimile voastre. Iar cei, care încă nu și-au găsit partenerul de viață, sunt invitați la plantările de primăvară – cine știe, poate soarta vă așteaptă anume acolo? :)