Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Centrul Comercial Shopping MallDova susține proiectul Verde.md

Din ce în ce mai multe companii mari se alătură proiectului, dorind să transforme capitala Moldovei într-un oraș mai verde. În acest sens, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitală, Shopping MallDova, și-a exprimat dorința de a-i oferi sprijin proiectului eco nonprofit Verde.md și s-a alăturat campaniei de plantare de copaci în oraș. Pentru prima plantare, centrul comercial a achiziționat 15 arbori.

Printre arborii achiziționați de Shopping MallDova se numără 6 molizi canadieni Conica, 3 tei cu frunza mare și 6 pini montani. Toți copacii vor fi plantați în parcul central din Chișinău, în viitorul foarte apropiat. Perioada de plantare este specificată de specialiștii întreprinderii municipale “Spații Verzi”. În plus, plantarea tuturor copacilor se efectuează în conformitate cu planul de ecologizare a capitalei.

Verde.md este un proiect eco nonprofit al companiei Simpals. Ideea acestuia a apărut în urma intemperiilor din 21-22 aprilie, care au provocat pagube grave copacilor din capitală.