Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Chișinăul va deveni Mai Verde cu peste 100 de copaci

Peste 100 de arbori au fost comandați și achitați în cadrul campaniei de înverzire a capitalei. Aceștia au fost achiziționați de diferite persoane, din diferite sectoare ale orașului și chiar de peste hotarele țării.

Puieții, care vor ajunge în parcurile capitalei, care vor înfrumuseța aleile și spațiile verzi din oraș, urmează să fie sădiți la sfârșitul lunii septembrie. Potrivit specialiștilor, anume atunci șansele ca arborii tineri să reziste și să crească sănătoși sunt cele mai mari. Copacii vor fi sădiți chiar de cei care i-au cumpărat, fiind ajutați de voluntarii Verde.md.

Ai posibilitate și tu să dăruiești un copac orașului tău iubit. Astfel vei reuși să investești în viitor, să faci lumea din jur mai bună, iar acest lucru cu siguranță te va face mândru de realizările tale. În afară de faptul că vei oferi capitalei o gură de aer proaspăt, de asemenea, poți face fericit un om drag, dăruindui acest arbore.

Sigur vei găsi un teritoriu apropiat în care să sădești puietul, pentru că am preconizat peste 250 de locuri în parcurile centrale unde să plantezi un fir de viață. Astfel, vei avea ocazia să-l vezi cum crește, cum se dezvoltă și cum înflorește de fiecare dată când ieși din casă, mergi la serviciu sau ieși la plimbare cu cei dragi.

Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!