Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Compania Moldpresa Grup va dărui Chișinăului 20 de copaci tineri

Proiectul ecologic non-profit Verde.md continuă să înverzească Chișinăul. Sezonul de plantare deja a început, și au fost găsite locuri, unde curând vor fi plantați copaci tineri. 

La inițiativa proiectului s-a alăturat și compania „Moldpresa Grup”, care a pregătit 20 de puieți de diferite specii pentru plantare: 3 puieți de mesteacăn argintiu, 11 puieți de pin de munte, 4 puieți de arțar cu frunze ascuțite și 2 puieți de pin negru.

Compania „Moldpresa Grup” SRL activează cu succes de mai bine de o jumătate de secol pe piața de edituri periodice și ocupă o poziție de lider în segmentul distribuției de presă și cărți pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

„Moldpresa Grup” SRL este o companie cu un nivel înalt de competență și profesionalism, orientată spre o cooperare extrem de productivă cu partenerii de afaceri, precum și cu fiecare client în parte. În prezent, rețeaua de distribuție a presei cuprinde 225 de chioșcuri prin toată țara, în orașe precum Chișinău, Bălți, Orhei, Hâncești, Soroca, Comrat, Cahul. „Moldpresa Grup" SRL asigură zilnic toate chioșcurile cu cea mai recentă presă și prin urmare cu cele mai tari și cele mai interesante noutăți pentru fiecare client. Livrarea rapidă a presei – garanția muncii de succes a companiei.

Proiectul ecologic non-profit Verde.md este bucuros să coopereze cu companii precum „Moldpresa Grup” SRL. O astfel de cooperare va ajuta la înnobilarea zonelor din orașul nostru și la readucerea Chișinăului la titlul de „cel mai verde oraș din Europa".