Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Companiile oferă suport proiectului Verde.md pentru înverzirea orașului

Chiar din momentul lansării, Verde.md, proiect eco nonprofit al companiei Simpals a beneficiat de un ajutor considerabil din partea companiei “Driada”, angajată în cultivarea diferitor soiuri de arbori. Compania dispune de pepinieră proprie, unde sunt crescute numeroase plante decorative.

Reprezentanții companiei “Driada”, de îndată ce au aflat despre lansarea proiectului, au reacționat cu multă promptitudine la ideea, care va genera, la Chișinău, mai multe spații verzi. Specialiștii de la “Driada” au oferit detalii prețioase în ceea ce ține de plantarea arborilor, i-au consultat pe managerii de proiect, contribuind foarte mult la proiectul Verde.md.

Datorită vastei experiențe în creșterea și îngrijirea plantelor, pe care o posedă reprezentanții companiei “Driada”, arborii furnizați cresc frumoși și sănătoși, iar rata lor de supraviețuire atinge 100%. Pe lângă furnizarea de plante, compania “Driada” mai oferă servicii de profesionale de plantare. Niște condiții importante sunt modul de plantare, îngrășămintea și locul plantării. Specialiștii companiei vă vor da sfaturi referitoare la îngrijirea plantelor proaspăt-sădite, stropirea, prelucrarea cu îngrășăminte și mulcirea solului.

În catalogul companiei pot fi găsiți puieți pe gustul oricui: conifere, foioase, pomi fructiferi.

Proiectul Verde.md îi aduce mulțumiri companiei “Driada” pentru ajutor și furnizarea de arbori pentru Chișinău. Remarcăm faptul, că reprezentanții companiei preconizează plantarea câtorva copaci în cadrul proiectului.

În plus, organizatorii proiectului încurajează și alte companii să participe la achiziționarea și plantarea de copaci.