Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Dăruiește celor dragi copaci în loc de flori

Mai mult ca atât, în afară de faptul că vei dărui o gură de aer proaspăt orașului, îți oferim posibilitatea să faci fericită o persoană dragă. Un arbore poate înlocui zeci de flori și cadouri, iar dăruind celor dragi un copac vei uimi prin originalitate. Copacul este un cadou pentru o viață întreagă, de care se vor putea bucura și generațiile viitoare.

Dacă florile oferă emoții frumoase câteva zile sau săptămâni, un copac va bucura sufletul primăveri la rând cu mugurii săi înfloriți, va răcori zeci de veri cu umbra lui și va aduce nostalgia în fiecare toamnă. Un copac este un cadou viu care te face să trăiești noi și noi sentimente, iar peste ani, veți povesti povești nepoților sub coroana deasă a acestuia.

Verde.md pune la dispoziția ta certificate-cadou pe care le poți oferi persoanelor dragi. Tot ce trebuie să faci este să alegi locul în care va crește copacul-cadou, tipul copacului, care cu siguranță îi va plăcea prietenului tău și să achiți comanda. Ulterior, noi îți transmitem certificatul-cadou cu toate datele necesare, iar tu, faci cu adevărat fericită o persoană dragă ție.

Dăruiește celor dragi copaci în loc de flori! Acum e mai simplu decât crezi datorită proiectului Verde.md.