Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Datorită companiei Iute Credit și proiectului eco Verde.md, în cartierul Sculeni va apărea o alee nouă

În parcul „La Izvor” din capitală vor fi plantați 100 de copaci noi și 300 de arbuști. Pe 14 octombrie, de hramul orașului Chișinău, compania Iute Credit împreună cu proiectul ecologic Verde.md va organiza pe teritoriul parcului lucrări de curățare și de plantare în masă a copacilor.

Parcul „La Izvor” nu a fost ales la întâmplare. Cu aproximativ 30-40 de ani în urmă, aceasta era cea mai mare zonă de parc cu iazuri în cascadă și cu un „orășel al basmelor” situat pe o insulă. Plajele și terenurile de sport amenajate, singurul restaurant din capitală cu terasa pe litoral erau întotdeauna gata să-i întâmpine pe chișinăuienii care doreau să se relaxeze împreună cu prietenii sau familia.

Datorită companiei Iute Credit  și Verde.md, fondul „verde” al parcului va fi completat cu noi copaci și arbuști, iar teritoriul „La Izvor” se va transforma din nou într-un loc confortabil pentru plimbări și activități în aer liber.

Participarea la înverzirea orașului nu este doar un team building original și neobișnuit, ci și un cadou perfect pentru locuitorii orașului Chișinău.