Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

De ce un arbore este cel mai potrivit cadou de 8 martie?

Au rămas câteva zile până la cea mai importantă și cea mai preferată de toate femeile sărbătoare – 8 martie. Majoritatea bărbaților, probabil, s-au decis deja asupra cadourilor, care deseori reprezintă un set standard, alcătuit din flori, articole de parfumerie și un accesoriu drăguț. Însă, dacă doriți să faceți o surpriză într-adevăr inedită, proiectul ecologic non-profit Verde.md vă vine în ajutor cu o idee de cadou absolut originală.

Probabil, la prima vedere pare destul de amuzant, însă un certificat cadou pentru plantarea unui arbore are o serie de avantaje.

Arborele, dăruit iubitei, poate deveni un simbol al sentimentelor ce le purtați pentru ea, care nu doar că sunt, dar mai și cresc și devin mai puternice pe zi ce trece. Precum copacul, dragostea voastră evoluează, iar primăvara înflorește în cele mai frumoase și gingașe culori. 

Plantarea acestui arbore poate deveni o formă de team-building personal pentru familie. Petrecând timpul împreună, veți primi o mulțime de emoții pozitive, și totodată veți dărui un pic din dragostea voastră orașului natal. 

Arborele, dăruit de Ziua Internațională a Femeii, poate simboliza un “punct de referință” al unui eveniment important din viața cuplului Dvs. Spre exemplu, aniversarea nunții sau ziua de naștere a copilului.

Un asemenea cadou poate scoate în evidență cele mai bune calități ale firii bărbătești. După cum spune proverbul, un bărbat adevărat trebuie să facă 3 lucruri în viață: să ridice o casă, să sădească un pom și să aibă un copil. Dacă încă nu ați bifat nici un punct din această listă, atunci certificatul cadou este primul pas. Iar dacă ați ridicat deja o casă, atunci e timpul potrivit să plantați un pom. Verde.md reamintește că, odată cu venirea căldurilor, începe o nouă etapă de plantări.

Certificatul pentru plantarea unui arbore este un cadou mult mai original decât variantele tradiționale cu care vin bărbații în această zi. Iar dacă decideți să dăruiți câțiva arbori în diferite sectoare ale Chișinăului, ursita Dvs cu siguranță va fi 100% impresionată și plăcut surprinsă de acest gest. 

În concluzie, dorim să menționăm că un buchet de flori vă va costa mult mai scump, decât posibilitatea de a planta un arbore împreună cu proiectul Verde.md.

Iubiți-vă femeile și dăruiți-le cadouri originale!