Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Două parcuri din Chișinău au fost înverzite cu încă 20 de copaci

Locuitorii capitalei, care au achiziționat copaci pe site-ul verde.md, în cadrul campaniei „Dăruiește-i Chișinăului un copac nou”, împreună cu voluntarii și activiștii proiectului ecologic nonprofit Verde.md, au efectuat lucrări de plantare în parcurile Alunelul și Valea Trandafirilor. În total, au fost plantați 20 de copaci tineri, care începând cu data de 23 martie vor bucura privirile vizitatorilor acestor parcuri.

Datorită dorinței voluntarilor, grijii locuitorilor capitalei, care tind spre înverzirea și ecologizarea spațiilor urbane de recreere la natură, organizatorilor acțiunii și a administrației parcurilor, care au ales locurile potrivite pentru rădăcinile copacilor, au fost sădiți 20 de puieți de diferite specii: arțari, mesteceni, tei, pini de munte și pini negri.

Proiectul ecologic non-profit Verde.md își exprimă recunoștința față de administrația parcurilor Alunelul și Valea Trandafirilor pentru susținerea și ajutorul acordat în implementarea noilor planuri de plantare de primăvară. De asemenea, organizatorii acțiunii mulțumesc tuturor celor care au participat la lucrări și au contribuit la ecologizarea Chișinăului.

Iar noi vă reamintim că la acțiunea „Dăruiește-i Chișinăului un copac nou” poate participa oricine dorește. Pentru aceasta, accesați site-ul verde.md  și achiziționați copacul dorit. Organizatorii vor contacta toți participanții la acțiune și îi vor informa referitor la data plantării.