Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

În parcul Dendrariu au apărut 20 copaci

Sâmbătă, 17 noiembrie, proiectul ecologic non-profit Verde.md, a organizat o plantare de copaci în Parcul Dendrariu.

Acum, în parc au apărut 20 de copaci noi, unii dintre care au fost dăruiți de către compania Moldpresa și Librarius. La plantare au participat și locuitorii capitalei, care au achiziționat copaci pe site-ul verde.md, precum și toată clasa a patra din Liceul Teoretic „Dacia". Elevii au plantat un molid albastru. Acum, acest copac va purta cu mândrie numele de „Copacul Prieteniei".

 În ciuda faptului că plantarea a avut loc a doua zi după prima zăpadă, condițiile au fost favorabile - solul nu a reușit să înghețe. În plus, în acest timp, puieții se află într-o stare de „hibernare”, așa că nu suferă deloc din cauza transplantării. 

Proiectul ecologic non-profit Verde.md, mulțumește pentru participare tuturor celor, care au participat la plantarea copacilor în parcul Dendrariu. Împreună îi vom putea reîntoarce Chișinăului titlul de cel mai verde oraș european, vom putea revigora zonele parcurilor, le vom rafina și le vom face mai confortabile pentru viață.

Este foarte ușor de ajutat orașul! Trebuie doar să cumpărați un copac de pe site-ul verde.md și să îl plantați împreună cu organizatorii în ziua stabilită.