Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

În parcul Valea Morilor vor mai fi plantați 20 de arbori

Sâmbătă, 25 noiembrie, proiectul eco nonprofit Verde.md va mai organiza o campanie de plantare a arborilor. De această dată, activitatea se va desfășura în parcul Valea Morilor.

Cu eforturile comune ale participanților, în parc vor fi sădiți molizi și arțari, în total 21 de copaci. Acești arbori vor fi aduși în dar capitalei de către compania ILTC, unul din liderii în predarea limbilor străine din Moldova. Reprezentanții ILTC au recunoscut că plantarea de copaci reprezintă un fel de teambuilding pentru colectivul lor. 

Activitatea le va permite colegilor să se cunoască mai îndeaproape într-un mediu degajat. În plus, colaboratorii vor transforma plantarea într-o lecție de biologie, la care se va comunica în limba engleză, franceză și italiană. Pe viitor, colaboratorii ILTC planifică să-și dea întâlniri frecvente lângă arborii plantați în toamna acestui an.

Verde.md este proiectul eco nonprofit, realizat de Simpals. Ideea acestuia a apărut în urma intemperiilor din 21-22 aprilie, care au provocat pagube grave copacilor din capitală.