Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Înverzirea capitalei continuă!

Echipa proiectului verde.md anunță că, în curând, va lua start sezonul plantării de toamnă. Lucrările de sădire a puieților vor începe după ce frunzele vor cădea complet de pe copaci (sfârșitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie).

Ne bucurăm mult că întreprinderea municipală Spatii Verzi și-a oferit din nou ajutorul și sprijinul, astfel încât sezonul plantării de toamnă promite să fie unul productiv.

Reamintim că, acum un an, în sezonul de toamnă, am reușit să sădim peste 500 de copaci. La lucrări au participat peste 15 agenți economici, care au susținut inițiativa noastră și au contribuit la ecologizarea orașului. Puieții au fost plantați în 7 parcuri din capitală. La moment, avem locuri noi pentru plantare în sectorul Ciocana, de-a lungul bulevardului Mircea cel Bătrân. Împreună cu Spatii Verzi, am elaborat o listă a speciilor de arbori, pe care va fi nevoie să-i sădim sau să-i înlocuim. Nu ne oprim la ceea ce am realizat deja și continuăm să căutăm noi locuri pentru plantarea copăceilor în sectorul Rîșcani și alte sectoare din capitală.

Veniți și voi să ne ajutați. Lucrurile utile sunt destule pentru toți!