Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Proiectul Verde.md plantează copaci în parcurile Valea Trandafirilor și Dendrariu

Duminică, pe 22 aprilie, de Ziua Planetei Pământ, eco-proiectul non-profit Verde.md va desfășura plantarea arborilor în două dintre parcurile capitalei: Valea Trandafirilor și Dendrariu. În această activitate pot lua parte toți doritorii.

Proiectul Verde.md marchează Ziua Pământului desfășurând plantarea copacilor în două parcuri mari ale orașului Chișinău: Valea Trandafirilor și Dendrariu. Echipa Verde.md invită toți doritorii să ia parte la sădirea celor peste 50 de puieți.

Ziua Planetei Pământ este marcată anual în 50 de țări ale lumii. În această zi, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze legătura strânsă dintre om și mediul înconjurător.

Tradițional, de Ziua Planetei Pământ se pune accent pe problemele ecologice: efectul de seră, poluarea aerului, solului și a apelor, dar și defrișarea pădurilor. Anume din această cauză, în toată lumea sunt organizate diverse evenimente menite să atragă atenția asupra acestor probleme și asupra faptului că mediul înconjurător este destul de fragil și vulnerabil.

Echipa proiectului ecologic non-profit Verde.md va fi recunoscătoare pentru orice ajutor. Vă puteți alătura echipei și voluntarilor duminică, pe 22 aprilie, începând cu ora 10:00 în parcul Valea Trandafirilor și la ora 13:00 în parcul Dendrariu.