Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Red Union Fenosa va dărui Chișinăului 26 de arbori

Datorită sprijinului activ al companiei, 26 de copaci noi vor apărea în curând în Parcul Central din capitală. Compania Red Union Fenosa S.A. a achiziționat câteva soiuri de arbori, printre care 6 mesteceni argintii, 6 brazi canadieni Conica, 12 molizi argintii și un pin montan. Copacii vor fi sădiți în luna octombrie. Potrivit experților, anume în această perioadă copacii tolerează plantarea cel mai bine, astfel crescând șansele că vor prinde rădăcini în locul nou.

Participarea companiilor mari la proiectul Verde.md este un rezultat calitativ, care dovedește că societatea contemporană nu încearcă să evite problemele, ci face tot posibilul pentru a contribui la noua imagine ecologică a capitalei. În plus, pe fiecare copac vor fi agățate niște plăcuțe speciale, pe care va fi indicat numele celui care l-a sădit.

Organizatorii proiectului Verde.md vin cu un apel către companiile de orice nivel să participe la activitatea respectivă și să-i aducă în dar Chișinăului niște arbori, care vor servi ca o amintire de durată a faptelor bune.