Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Se apropie sezonul plantării de toamnă. Este timpul să achiziționați puieți!

Proiectul ecologic Verde.md anunță că, în curând, va lua start sezonul plantării de toamnă. Vremea este încă frumoasă, frunzele cad, iar pământul mai este cald.

Această perioadă este ideală pentru plantarea puieților. Prin urmare, ar trebui să vă grăbiți!

Dacă doriți să contribuiți la înverzirea Chișinăului, accesați site-ul nostru și comandați puieți, pe care îi puteți planta împreună cu noi. De asemenea, puteți dărui un copac prietenilor și rudelor. Iar noi, la rândul nostru, vom găsi cele mai vrednice locuri pentru plantare. Toamna aceasta vom planta copaci în cele mai frumoase parcuri din capitala noastră - Dendrariu și Valea Trandafirilor.

În sezonul trecut, am reușit să plantăm 1 500 de copaci de diferite specii. La lucrări au participat voluntari, agenți economici și locuitori din Chișinău și suburbii. Plantările au avut loc în parcurile Dendrariu, Râșcani, Alunelul și Valea Trandafirilor, în Grădina Botanică, scuarul „Dimo”, scuarul de lângă Lacul Albișoara și în satul Budești.

Cu fiecare sezon, ne apropiem din ce în ce mai mult de scopul nostru - să readucem Chișinăul la statutul de cea mai verde capitală a Europei și să facem orașul nostru mai proaspăt și mai frumos! Acest obiectiv poate fi atins doar împreună!

Urmăriți noutățile noastre pe site-ul verde.md și pe paginile din rețelele de socializare facebook și instagram