Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Ultima plantare Verde.md din acest an

Sâmbătă, 23 decembrie, în sectorul Râșcani din capitală se va desfășura plantarea finală din prima etapă a proiectului ecologic non-profit Verde.md.

Participanții la proiect, împreună cu voluntarii, vor sădi 20 de copaci în parcul Râșcani din strada Braniștii. Printre arborii plantați vor fi următoarele specii: mesteceni, stejari, arțari, frasini și catalpa.

Organizatorii subliniază că este ultima plantare din acest an. "Data viitoare vom merge în parcuri tocmai în primăvară, când se va încălzi, iar pentru copacii tineri vor exista condiții meteorologice perfecte, ca aceștia să se prindă. Dar acest lucru nu înseamnă că ne întrerupem activitatea. Dimpotrivă, în curând, pe site vor apărea noi locuri în parcurile și sectoarele din capitală. Toți doritorii să ofere orașului un copac, o vor putea face. În plus, de sărbătorile de Crăciun și Anul Nou, utilizatorii pot dărui persoanei dragi un certificat pentru plantarea de la primăvară", - ne relatează managerul de proiect Verde.md, Alexandra Rumeanțeva.

Ultima plantare din sezonul 2017 va avea loc sâmbătă, 23 decembrie, ora 11.00.