Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Verde.md: compania Rodals va planta 20 de copaci

În parcul din sectorul Râșcani vor fi plantați 20 de arțari noi cu frunze ascuțite. Acesta va fi un cadou pentru Chișinăuieni din partea companiei Rodals și a proiectului ecologic non-profit Verde.md. Compania a achiziționat o alee în parcul din sectorul Râșcani și a decis să o înverzească în cinstea aniversării a 20 de ani, susținând inițiativa proiectului Verde.md – „Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!".

Compania Rodals a apărut în Republica Moldova în anul 1998 și s-a remarcat imediat ca un furnizor fiabil de materii prime și aditivi pentru producția alimentelor și a băuturilor. În prezent, compania activează cu succes atât în țară, cât și în străinătate, oferind o gamă largă de condimente și aditivi alimentari, produse de panificație și produse alimentare gata preparate, echipamente pentru brutării și patiserii, etc.

Proiectul ecologic non-profit Verde.md se bucură de dorința companiei Rodals de a contribui la ecologizarea capitalei, care a avut de suferit după zăpada anormală din aprilie 2017. Această cooperare va ajuta la ameliorarea zonelor afectate de zăpadă și va face orașul mai confortabil. Până în prezent, proiectul Verde.md a dăruit Chișinăului peste 500 de copaci.