Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Verde.md împreună cu Trigor AVD au plantat în Chișinău 57 copaci

Duminică, 7 aprilie, activiștii proiectului ecologic nonprofit Verde.md împreună cu angajații celei mai mari companii din sfera serviciilor de distribuție și logistică - Trigor AVD, au efectuat lucrări de plantare a copacilor. Evenimentul a avut loc în scuarul de lângă lacul de pe strada Albișoara. În această zi au fost plantați 57 puieți de pin, molid și salcie.

Lucrările de plantare de duminică, organizate de către activiștii proiectului Verde.md și angajații companiei Trigor AVD au fost efectuate cu scopul înverzirii zonei de parc. Participanții speră că în viitor, acest mic parc va deveni un loc excelent pentru odihna de familie în sânul naturii.

 Verde.md desfășoară în mod regulat acțiuni de plantare a puieților în scuarurile și parcurile capitalei. La achiziționarea unui copac și la lucrările de plantare poate participa orice doritor. De asemenea, este posibilă organizarea plantării copacilor cu întreaga companie. În acest fel, compania va putea să contribuie la ecologizarea orașului, precum și să desfășoare un team building adevărat la natură.