Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Verde.md: În parcul Valea Trandafirilor au fost sădiți 90 de arbori

În cadrul eco-proiectului non-profit au fost sădiți 90 de arbori în parcul Valea Trandafirilor.


De această dată, locuitorii Capitalei au adus în dar orașului iubit mai multe specii de copaci, printre care arțari, tei, scoruș, pini, frasini și mesteceni.

Zeci de voluntari au contribuit la înverzirea parcului, iar datorită acestora parcul Valea Trandafirilor a devenit și mai frumos.

Alături de persoanele fizice, în proiectul Verde.md se implică tot mai multe companii locale. Astfel, pe două alei din parcul Valea Trandafirilor vor fi sădiți arțari din partea companiilor Rikipal și VideoSecurity.

Cei 90 de arbori au fost sădiți în diferite zone ale parcului, inclusiv în apropierea terenului de joacă și pe aleea centrală.

A patra ediție a proiectului Verde.md. a atras și numeroase familii, o parte din acestea au venit alături de copii, oferindu-le astfel un bun exemplu de îmbunătățire a mediului înconjurător.

Verde.md. îi mulțumește doamnei Iulia Zamulenschi, șef pentru sectorul Botanica al întreprinderii municipale “Spații Verzi” și tuturor participanților la înverzirea parcului Valea Trandafirilor.