Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Verde.md la emisiunea “Утро на СТС”


Marți, 18 iulie, organizatorii proiectului Verde.md, Dmitri Voloșin și Vadim Jeleascov, au fost invitați la emisiunea “Утро на СТС”, unde au relatat despre o nouă idee pentru Chișinău, despre importanța sădirii arborilor și despre posibilitatea de a realiza acest lucru. Acum oricine poate sădi un arbore nominal și dărui capitalei noastre o gură de aer proaspăt.

Reamintim, că proiectul Verde (sau cum mai este numit, Mai Verde.md) are scopul de a-i reîntoarce Chișinăului statutul de cel mai verde oraș din Europa. Oricine se poate implica și contribui la această cauză utilă. Întreprinderea municipală Spații Verzi și administrația Grădinii Botanice și a Dendrariului au elaborat de comun acord un plan de plantare a arborilor noi și a celor, care trebuie eliminați, pentru a sădi alții noi.

Toți doritorii pot accesa site-ul verde.md, pentru a alege un copac din catalog și pentru a selecta un loc, unde acesta va fi sădit. După achitare, copacul poate fi sădit cu propriile forțe sau poate fi transmis voluntarilor proiectului spre a fi sădit.