Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Verde.md: Un arbore – cel mai bun cadou

De îndată ce a fost lansat proiectul - 12 iulie, mulți dintre locuitorii capitalei, dar și dintre cei care nu mai locuiesc aici, din diferite motive, însă continuă să-și iubească orașul, au reușit să achiziționeze peste 200 de copaci. Este de remarcat că, deseori, arborii erau cumpărați în calitate de cadou.

“Verde.md oferă certificate cadou, pe care le puteți aduce în dar persoanelor dragi. Este nevoie doar să selectați locul potrivit pentru plantare și specia copacului – ca să-i fie, cu siguranță, pe plac destinatarului, după care achitați comanda. După achiziție, vă expediem un certificat cadou electronic, cu toate informațiile, iar Dvs. o faceți fericită pe persoana dragă. Și dacă florile vă pot bucura maxim câteva săptămâni, atunci copacii vă pot bucura mereu. Primăvara vă vor aduce în dar mugurii și florile, vara vă vor umbri de razele soarelui torid, toamna vă vor aduce nostalgie. Arborele este un cadou viu, care vă poate trezi un val de emoții și sentimente în suflet. Iar peste mulți ani, le veți spune povești nepoțeilor la umbra acestui copac”, – au relatat organizatorii proiectului.

Pentru a-i dărui Chișinăului un copac, este nevoie să îndepliniți câteva acțiuni simple:

 - Alegeți locul pe hartă în sectorul care vă interesează. Toate spațiile, unde puteți planta copacii din catalog, pot fi vizualizate pe harta interactivă.

 - Adăugați copacul în coș, completați datele și selectați metoda de achitare.

 -După achitare, vă vom expedia un certificat cadou electronic.

 Toți participanții vor fi informați apropo de data plantării, astfel încât să poată lua parte la activitatea preconizată.

Verde.md este proiectul ecologic nonprofit al companiei Simpals, datorită căruia în Chișinău vor apărea mulți copaci noi, iar orașul va deveni din nou cea mai verde capitală europeană.