Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Verde.md va conlucra cu primăria Chișinău

Proiectul ecologic non-profit Verde.md a semnat un acord de colaborare cu primăria municipiului Chișinău. Acordul va permite să se lucreze mai eficient la ameliorarea parcurilor, având drept rezultat sporirea numărului de arbori plantați pe teritoriul capitalei.

Una dintre sarcinile principale ale primăriei este amenajarea capitalei. Funcționarii publici se confruntă cu o sarcină serioasă – redresarea orașului după sezonul rece. Anume din acest motiv, primarul interimar al Chișinăului, Silvia Radu, a sprijinit cu entuziasm ideea de cooperare. În cadrul discuțiilor, Silvia Radu a subliniat că primăria este dispusă să contribuie la găsirea locurilor pentru plantare, dar și la plantarea propriu-zisă, asumându-și partea tehnică în totalitate.

 La rândul său, Verde.md își asumă obligațiile de realizare a sarcinii principale – plantarea copacilor în spațiile urbane. Organizatorii proiectului sunt foarte bucuroși că s-a ajuns la un numitor comun. După spusele lor, cooperarea cu primăria va facilita procesul de pregătire și plantare.