Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Verde.md vă invită la plantarea copacilor în parcul Dendrariu

Proiectul ecologic non-profit Verde.md continuă să planteze copacii achiziționați de către participanți. Sâmbătă, 28 octombrie, la ora 9:00 va avea loc a doua etapă de plantare în parcul Dendrariu.

După cum au observat organizatorii, vor fi plantați 50 de arbori de specii diferite, cum ar fi pin negru austriac, mesteacăn argintiu, măr pitic, măr purpuriu și molid argintiu.

Administrația parcului Dendrariu susține proiectul și își exprimă bucuria de a colabora cu activiștii de la proiectul Verde.md. “Suntem extrem de entuziasmați că avem un astfel de proiect în oraș la noi. Acest proiect nu doar contribuie la refacerea parcului, ci și implică locuitorii Chișinăului în ecologizarea capitalei”, – a remarcat cercetătorul biologic al punctului de biologie al parcului, Anatolie Brazițchii.

Dacă doriți să participați la activitate și să contribuiți la sădirea primilor copaci în cadrul proiectului Verde.md, organizatorii vă vor fi foarte recunoscători! Mai ales dacă dispuneți de lopeți și alte unelte de grădinărit - instrumentele suplimentare sunt binevenite.

Îmbrăcați-vă mai călduros și mai comod, luați-vă prietenii, rudele și apropiații, și implicați-vă cu toții la înverzirea orașului și a parcurilor preferate!

Să facem împreună primul pas spre cel mai ecologic oraș!