Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

YoliGreen: Avem grijă de mediu împreună


Separarea și reciclarea deșeurilor este ceva nou pentru țara noastră, dar compania Alba și brandul Yoli au convingerea că împreună putem face schimbări. Campania #YoliGreen a colectat sute de unități de ambalare, care vor fi reciclate și refolosite în industrie. Cei mai activi participanți la acțiune au primit premii pentru responsabilitatea lor față de natură.

Compania Alba îi invită pe toți să înceapă schimbările cu ei înșiși, începând chiar astăzi să facă ordine în curte, în țară și în mediul în care trăim. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să urmați 3 principii simple:

— Să fiți responsabili, să aveți o gândire și un comportament sustenabile.

— Să optați pentru ambalajele reciclabile și produsele refolosibile în loc de cele de unică folosință.

— Să începeți deja azi să colectați și să sortați deșeurile.

 

Natura țării noastre are nevoie de sprijinul și grija noastră mai mult ca niciodată. Împreună cu Yoli, facem primul pas către un viitor verde și fericit. Fiți ecologici și responsabili, sortați deșeurile, contribuiți activ la protecția mediului și a sănătății tuturor!

Brandul Yoli și echipa Lactalis-Alba ar dori să mulțumească tuturor celor care au fost receptivi și au participat la #YoliGreen – împreună având grijă de mediu! Yoli va continua cu siguranță mișcarea ecologică și va lansa noi promoții cu premii și surprize. Urmăriți pagina de Facebook a brandului ca să nu ratați concursurile noi.

 

Iaurturile Yoli sunt produse active și sănătoase, care combină avantajele laptelui natural, fructelor proaspete și fructelor de pădure, culturilor lactice active de lactobacillus bulgaricus și streptococcus thermophilus. Aceste culturi joacă un rol important în întărirea sistemului imunitar și în suprimarea creșterii bacteriilor patogene în organism.

 

Produsele Yoli înseamnă:

— Produse “vii” cu un conținut de microorganisme benefice și bacterii active.

— Lipsa conservanților și a uleiurilor vegetale.

— Standard european de calitate.

— Gustos și sănătos pentru întreaga familie.

Alba este un expert în lactate cu peste 20 de ani de experiență în industria laptelui. Produsele prezintă o combinație între calitatea laptelui de la producătorul autohton și cele mai bune ingrediente.

Alba — 20 de ani de încredere!