Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Eco Team building

În prezent, proiectele ecologice se află în mare vogă. Toți încearcă să aibă grijă de natură cât mai mult posibil: să curețe gunoiştile spontane, să nu mai folosească plasticul și să folosească materiale ecologice. Pentru mulți, stilul de viață „eco” a devenit o adevărată filozofie a vieții.

Iar cel mai important lucru este că și în țara noastră există multe companii (mari și medii), care susțin aceste idei, refuzând materialele dăunătoare pentru mediu și organizând team building-uri ecologice. Astfel de convingeri nu contribuie doar la îmbunătățirea mediului, ci și la creșterea prestigiului companiei, ridicând-o la nivelul companiilor Microsoft, Intel, Nokia, Ikea și Apple, care sunt vestite pentru poziția lor activă în problemele legate de mediu.

Dacă compania dvs. dorește să contribuie la îmbunătățirea mediului din țara noastră, atunci, proiectul ecologic Verde.md vă poate ajuta să organizați un team building neobișnuit împreună cu echipa dvs. prietenoasă!

Împreună vom organiza și efectua o plantare în masă a copacilor, vom face curățenie în parcurile urbane și  vom ajuta orașul să scape de gunoiştile spontane. Un astfel de team building ecologic nu numai că va face echipa dvs. să fie mai unită, dar va aduce și o mulțime de beneficii reale pentru mediu.

Pentru a organiza un team building interesant pentru fiecare angajat, puteți discuta amploarea și programul evenimentului cu managerul proiectului Verde.md.


Proiectul Verde.md ia pe seama sa:

- Acordul și coordonarea evenimentului cu autoritățile locale și municipale (agențiile de mediu, pretura sectorului, primăria, conducerea parcului sau a zonei verzi unde va avea loc plantarea);

- Identificarea locului potrivit și coordonarea evenimentului cu autoritățile;

- Coordonarea responsabilităților pentru îngrijirea puieților pe tot parcursul vieții lor cu autoritățile locale;

- Organizarea echipamentului necesar pentru plantarea copacilor;

- Procesul logistic complet al echipamentului necesar;

- Procesul de identificare a furnizorilor de copaci și de livrare a acestora în zona de plantare;

- Procesul de pregătire a locului și a solului;

- Transportul către locul de plantare (dus și întors).

De asemenea, menționăm că zona în care vor fi plantați copacii în timpul team building-ului ecologic, va fi denumită după compania dvs. (de exemplu, aleea „Verde.md”).


În plus, în special pentru desfășurarea team building-ului dvs., proiectul Verde.md oferă:

- Instalarea corturilor;

- Catering;

- Animatori;

- Posibilitatea de a folosi echipamente audio (boxe).

 

În afară de aceasta, la evenimentul dvs. va participa un fotograf și un operator video. Datorită acestui lucru, după team building veți putea beneficia de:

- Un raport foto cu logo-ul companiei dvs.;

- Un video despre plantare cu logo-ul companiei dvs.;

- Un articolpe site-ul verde.md + Facebook înainte și după eveniment;

- O știre pe point.md înainte și după eveniment;

- O știre pe știri.md înainte și după eveniment.


Completați formularul pentru a organiza ECO TEAM BUILDING
Mulțumim pentru cererea de înregistrare. În scurt timp veți fi contactat de managerul nostru.