Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Dacă aveți întrebări, posibil că deja am răspuns la ele: 


FAQ:


De ce plantarea este preconizată toamna? Aș vrea să-l plantez acum. 
Așa recomandă specialiștii. Toamna și primăvara, rata de supravieţuire a copacilor este mult mai mare, iar în alte perioade ale anului - mai redusă. Supravieţuirea copacilor în perioada de vară este de aproximativ 70 %, noi nu dorim să punem în pericol viața copacilor, respectiv, planificăm plantarea pentru cea mai optimă perioadă a anului - toamna.


De ce putem planta copacii doar pe porțiunile indicate? 
Aceste locuri nu au fost alese aleatoriu. Fie că sunt cele mai afectate, fie că necesită o înverzire suplimentară.


Ce fel de arbori pot fi aleși? 
Noi am pregătit catalogul arborilor, din care îl puteți alege pe cel, care v-a plăcut. Puieții, de regulă, ating vârsta de 2-3 ani. Da, deocamdată copacii nu sunt prea mari, dar în timp vor crește și-i vor bucura pe cei din jur decenii îndelungate.


Cum voi înțelege, că acest arbore este al meu? 
În momentul completării formularului, fiecare participant la acțiune (filantrop) introduce datele sale de identitate (numele, prenumele și datele de contact). Bazându-ne pe aceste date, noi vom pregăti o plăcuță nominală cu numele filantropului. Iar plăcuța respectivă va fi plasată direct pe puiet.


Mi-aș dori să dăruiesc un copac! 
Acesta este un cadou minunat! Dăruiește un copac în cinstea unui eveniment remarcabil ( de exemplu, la un cuplu de prieteni s-a născut un copil). Dacă doriți să dăruiți cuiva acest copac, atunci indicați momentul dat la completarea formularului. Îndată după aceasta, vă vom expedia la adresa de e-mail un certificat cadou cu felicitarea și informația despre copăcel :)

Apropo, plăcuța nominală va arăta așa:


Cum pot achita achiziția? 
Achiziția poate fi achitată prin orice modalitate comodă pentru Dvs.
– Online cu cardul;
– Transfer bancar;
– La sediul companiei Simpals;


Condiții de confidențialitate. 
În conformitate cu legea № 133/2011 cu privire la protecția datelor cu caracter personal, site-ul verde.md este obligat să utilizeze datele Dvs. cu caracter personal, exclusiv în conformitate cu nivelul de securitate cerut și doar în scopurile menționate. Site-ul verde.md nu are drept de acces și respectiv nu stochează informații de ordin confidențial, care se referă la cardurile bancare ale Participanților.


Politica de returnare. 
Participantul poate solicita rambursarea taxei de participare prin depunerea unei cereri, cu specificarea motivului, pe numele Președintelui Asociației Obștești Forum, Voloșin Dmitri, la adresa: str. Calea Orheiului 28/1.


Date bancare:
Asociația Obștească”FORUM”
IDNO: 1013620006827
Sediu social: str. Calea Orheiului 28/1 et 2
MD-2069, mun. Chișinău, Republica Moldova
IBAN lei: MD83VI000002224303324MDL
Banca: BC ”Victoriabank” S.A., fil.3, mun. Chişinău
Codul băncii BIC: VICBMD2X416