Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

"Siberian Health" susține proiectul Verde.md

În curând va începe ce de-a doua etapă a plantărilor organizate de proiectul ecologic non-profit Verde.md. Împreună cu participanții, care fie au procurat arborii pentru sine sau le-au dăruit prietenilor, organizatorii Verde.md vor continua să înfrumusețeze orașul Chișinău.

Oricine poate dărui un arbore orașului drag. Pentru mulți chișinăuieni participarea la plantările organizate de Verde.md a devenit deja o bună tradiție. Mulți recunosc că astfel ei își exprimă dragostea față de orașul în care au crescut, încercând cu forțele proprii să-i reîntoarcă frumusețea și confortul de odinioară.

În afară de rezidenții capitalei, proiectul este susținut și de mulți agenți economici. În special, proiectului Verde.md i s-a alăturat corporația ”Siberian Health”, care planifică să planteze 10 frasini obișnuiți în parcul ”Valea Trandafirilor”.

Corporația ”Siberian Health” este bine-cunoscută pentru produsele cosmetice ecologic pure și o gamă largă de suplimente alimentare. La moment, produsele ”Siberian Health” pot fi comandate în 46 de țări ale lumii, situate pe patru continente.

După cum menționează reprezentanții corporației, în ziua plantării colectivul planifică să organizeze un mini-teambuilding, iar la plantarea arborilor vor participa toți angajații companiei.

Proiectul Verde.md consideră inițiativa corporației de a contribui la îmbunătățirea mediului ecologic din capitală drept una demnă de urmat, și îndeamnă toți locuitorii capitalei să se alăture acestei campanii pentru a-i întoarce Chișinăului statutul de cel mai verde oraș.