Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Verde.md: În parcul Dendrariu primăvara vor fi sădiți 50 de copaci

Echipa proiectului ecologic non-profit Verde.md continuă tratativele cu primăria orașului și administrațiile parcurilor, pentru ca primăvara chișinăuienii să-și poată sădi copacii în cele mai preferate locuri din capitală. 

Printre primii și-a confirmat dorința de a continua colaborarea parcul Dendrariu. Directorul parcului, Ion Guzun, a menționat că administrația planifică să deschidă noi intrări pe teritoriul parcului: din partea străzilor E. Coca și V. Lupu, cât și din partea străzii Constantin Stere. Pe lângă aceasta, în urma tratativelor au fost stabilite 50 de locuri pentru plantarea de primăvară. Astfel, administrația speră să combată consecințele ninsorii abundente din primăvara anului 2017. Totodată, în unele zone angajații parcului încă lichidează urmările calamității naturale. 

Pentru plantările de primăvară, proiectul Verde.md oferă participanților atât specii de arbori care au mai fost deja sădite, cât și puieți noi. 

Până la începutul următoarei etape a proiectului Verde.md au mai rămas doar câteva săptămâni, deci nu ezitați să le faceți o surpriză celor dragi, dăruindu-le un certificat de la Verde.md. Un copac, ce va bucura ochiul ani în șir prin splendoarea coroanei sale, este cel mai bun și cel mai original cadou.