Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Despre proiect

Proiectul Verde.md a fost creat cu suportul NGO Forum, pentru ca orice cetățean sau oaspete să poată planta un copac în oraș, dăruind Chișinăului o gură de aer proaspăt.
Mai mult decât atât, copacul va purta numele Dvs, astfel veți putea monitoriza viața puietului.

În afară de asta, noi desfășurăm evenimente în masă de plantare a copacilor, precum și acțiuni de curățare a anumitor teritorii, la care participă diferite organizații publice și companii comerciale.

Prima plantare masivă a copacilor este preconizată pentru septembrie 2017, datorită eforturilor filantropilor, voluntarilor și serviciilor municipale. În trei ani de existență a proiectului, am plantat 3 700 de copaci și arbuști de diferite specii. De asemenea, am avut zeci de evenimente de curățare a teritoriilor.


 Сum funcționează proiectul?


Alegeți locul pe hartă în sectorul care vă interesează.Adăugați copacul în coș, completați datele și selectați metoda de achitare.După achitare, vă vom expediacertificatul cadou electronic.Plantează un copac! Va fi stabilită ziua plantării, despre care veți fi înștiințat din timp.Au mai rămas întrebări la care nu ați primit răspuns?