Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Știri

În scuarul Dimo din sectorul Râșcani au apărut copaci noi
Duminică, 9 decembrie, proiectul ecologic non-profit Verde.md a organizat încă o plantare de copaci. În această zi, locuitorii orașului Chișinău, împreună cu personalul proiectului Verde.md și angajații întreprinderii municipale Spații Verzi, au lucrat împreună asupra înverzirii scuarului Dimo din sectorul Râșcani al capitalei.
Parcurile Valea Trandafirilor și Alunelul au fost înverzite din nou de Verde.md
Sâmbătă, 8 decembrie, fondul verde al parcurilor Valea Trandafirilor și Alunelul din capitală a fost completat cu copaci noi.
Proiectul Verde s-a mutat
Ne-am MUTAT! Proiectul ecologic non-profit Verde.md, împreună cu Compania Simpals s-a mutat într-un oficiu nou.
În parcul Dendrariu au apărut 20 copaci
Sâmbătă, 17 noiembrie, proiectul ecologic non-profit Verde.md, a organizat o plantare de copaci în Parcul Dendrariu.
Proiectul Verde.md organizează plantarea copacilor în Parcul Dendrariu
Credem că fiecare om cunoaște proprietățile benefice ale copacilor pentru oameni. Dar noi ce putem face benefic pentru ei? Desigur, să le oferim o viață nouă! Iar proiectul ecologic non-profit Verde.md este întotdeauna gata să contribuie la realizarea unor astfel de planuri.
Compania Moldpresa Grup va dărui Chișinăului 20 de copaci tineri
Proiectul ecologic non-profit Verde.md continuă să înverzească Chișinăul. Sezonul de plantare deja a început, și au fost găsite locuri, unde curând vor fi plantați copaci tineri.
Verde.md: compania Rodals va planta 20 de copaci
În parcul din sectorul Râșcani vor fi plantați 20 de arțari noi cu frunze ascuțite. Acesta va fi un cadou pentru Chișinăuieni din partea companiei Rodals și a proiectului ecologic non-profit Verde.md. Compania a achiziționat o alee în parcul din sectorul Râșcani și a decis să o înverzească în cinstea aniversării a 20 de ani, susținând inițiativa proiectului Verde.md Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!.
În sectorul Râșcani au apărut locuri noi pentru plantarea puieților
Până la deschiderea sezonului de toamnă de plantare a copacilor, a mai rămas foarte puțin timp. De aceea, merită să vă decideți cât mai curând să contribuiți la lucrările de ecologizare a orașului nostru.
Înverzirea capitalei continuă!
Echipa proiectului verde.md anunță că, în curând, va lua start sezonul plantării de toamnă. Lucrările de sădire a puieților vor începe după ce frunzele vor cădea complet de pe copaci (sfârșitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie).
Activiștii proiectului Verde.md au verificat starea copacilor plantați în Valea Trandafirilor
Sezonul de toamnă și primăvară de plantare a copacilor în parcul Valea Trandafirilor a fost foarte laborios, dar rezultatele au meritat efortul depus. Activiștii proiectului Verde.md au mers în parc pentru a examina puieții plantați anterior și a rezuma rezultatele. După cum s-a dovedit, puieții sunt deja bine înrădăcinați și s-au transformat în copaci tineri, frumoși și înfrunziți.
Verde.md a împlinit un an!
A trecut exact un an de la lansarea proiectului Verde.md. Aducem mulțumiri tuturor celor care au participat la activitățile noastre. Prin eforturi comune, în doar un an, am reușit să contribuim suficient la ecologizarea capitale.
În sectorul Ciocana au apărut locuri noi pentru plantarea de toamnă a copacilor
Șeful serviciului municipal Spații Verzi a sectorului Ciocana, Constantin Creangă, a asigurat proiectul Verde.md cu un teren pentru plantare.
   
 • 1
 •      
 • 2
 •      
 • 3
 •      
 • 4
 •      
 • 5
 •      
 • 6
 •