Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Știri

Verde.md invită locuitorii capitalei să participe la curățarea păduricii Butoiaș
Duminică, 17 martie, în păduricea Butoiaș se vor desfășura lucrări de curățare a terenului. Locul unde se vor întâlni participanții este str. N. Costin, lângă fostul funicular.
Verde.md: Prima plantare de primăvară din parcul Dendrariu s-a desfășurat cu succes
Pe 9 martie, proiectul ecologic non-profit Verde.md a deschis sezonul plantării de primăvară în parcul Dendrariu din capitală. În această zi, participanții la acțiunea Dăruiește-i Chișinăului un copac nou, împreună cu echipa și voluntarii Verde au plantat puieți achiziționați pe site-ul proiectului.
Activiștii proiectului Verde.md au participat la curățarea parcului Râșcani
Duminică, 10 martie, în Parcul Râșcani din capitală s-au adunat voluntarii și reprezentanții diferitor organizații non-profit: Orașul fără Maxi-Taxi, Forum.md, Abs Recycling, pentru a efectua lucrări de curățare a teritoriului.
Verde.md invită locuitorii capitalei să participe la curățarea parcului Râșcani
Duminică, 10 martie, în Parcul Râșcani se vor desfășura lucrări de curățare a teritoriului.
Verde.md anunță deschiderea sezonului de plantare!
Sezonul plantării de primăvară este declarat deschis!
Activiștii Verde.md împreună cu voluntarii au curățat un parc din capitală
Odată cu sosirea primăverii, lumea a început să iasă la natură pentru a petrece timpul cu prietenii. Dar, din păcate, astfel de întâlniri se termină adesea cu munți de gunoaie.
Cei mai frumoși copaci din lume
Peste tot în lume cresc niște copaci într-atât de neobișnuiți și extraordinari, încât este imposibil de trecut indiferent pe lângă aceștia. Unii dintre ei sunt unici în felul lor, deoarece cresc doar în anumite regiuni de pe planetă.
Verde.md, OFM, Forum.md și ABS Recycling Moldova vă invită la curățarea lacului 8!
Odată cu sosirea primăverii, s-a topit și gheața de pe atitudinea oamenilor față de natură, care s-a dovedit a fi una nu prea pozitivă.
10 obiecte naturale în formă de inimă de Ziua Îndrăgostiților
Pe Pământ există multe locuri, pe care natura însăși le-a creat cu dragoste și pentru dragoste. Sunt locațiile perfecte pentru cuplurile tinere, care merg în călătorie în luna de miere, dar și pentru perechile cu experiență, care, de atâția ani, își mențin vii sentimentele frumoase.
În scuarul Dimo din sectorul Râșcani au apărut copaci noi
Duminică, 9 decembrie, proiectul ecologic non-profit Verde.md a organizat încă o plantare de copaci. În această zi, locuitorii orașului Chișinău, împreună cu personalul proiectului Verde.md și angajații întreprinderii municipale Spații Verzi, au lucrat împreună asupra înverzirii scuarului Dimo din sectorul Râșcani al capitalei.
Parcurile Valea Trandafirilor și Alunelul au fost înverzite din nou de Verde.md
Sâmbătă, 8 decembrie, fondul verde al parcurilor Valea Trandafirilor și Alunelul din capitală a fost completat cu copaci noi.
În parcul Dendrariu au apărut 20 copaci
Sâmbătă, 17 noiembrie, proiectul ecologic non-profit Verde.md, a organizat o plantare de copaci în Parcul Dendrariu.