Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Știri

Proiectul Verde s-a mutat
Ne-am MUTAT! Proiectul ecologic non-profit Verde.md, împreună cu Compania Simpals s-a mutat într-un oficiu nou.
Proiectul Verde.md organizează plantarea copacilor în Parcul Dendrariu
Credem că fiecare om cunoaște proprietățile benefice ale copacilor pentru oameni. Dar noi ce putem face benefic pentru ei? Desigur, să le oferim o viață nouă! Iar proiectul ecologic non-profit Verde.md este întotdeauna gata să contribuie la realizarea unor astfel de planuri.
Compania Moldpresa Grup va dărui Chișinăului 20 de copaci tineri
Proiectul ecologic non-profit Verde.md continuă să înverzească Chișinăul. Sezonul de plantare deja a început, și au fost găsite locuri, unde curând vor fi plantați copaci tineri.
Verde.md: compania Rodals va planta 20 de copaci
În parcul din sectorul Râșcani vor fi plantați 20 de arțari noi cu frunze ascuțite. Acesta va fi un cadou pentru Chișinăuieni din partea companiei Rodals și a proiectului ecologic non-profit Verde.md. Compania a achiziționat o alee în parcul din sectorul Râșcani și a decis să o înverzească în cinstea aniversării a 20 de ani, susținând inițiativa proiectului Verde.md Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!.
În sectorul Râșcani au apărut locuri noi pentru plantarea puieților
Până la deschiderea sezonului de toamnă de plantare a copacilor, a mai rămas foarte puțin timp. De aceea, merită să vă decideți cât mai curând să contribuiți la lucrările de ecologizare a orașului nostru.
Înverzirea capitalei continuă!
Echipa proiectului verde.md anunță că, în curând, va lua start sezonul plantării de toamnă. Lucrările de sădire a puieților vor începe după ce frunzele vor cădea complet de pe copaci (sfârșitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie).
Activiștii proiectului Verde.md au verificat starea copacilor plantați în Valea Trandafirilor
Sezonul de toamnă și primăvară de plantare a copacilor în parcul Valea Trandafirilor a fost foarte laborios, dar rezultatele au meritat efortul depus. Activiștii proiectului Verde.md au mers în parc pentru a examina puieții plantați anterior și a rezuma rezultatele. După cum s-a dovedit, puieții sunt deja bine înrădăcinați și s-au transformat în copaci tineri, frumoși și înfrunziți.
Verde.md a împlinit un an!
A trecut exact un an de la lansarea proiectului Verde.md. Aducem mulțumiri tuturor celor care au participat la activitățile noastre. Prin eforturi comune, în doar un an, am reușit să contribuim suficient la ecologizarea capitale.
În sectorul Ciocana au apărut locuri noi pentru plantarea de toamnă a copacilor
Șeful serviciului municipal Spații Verzi a sectorului Ciocana, Constantin Creangă, a asigurat proiectul Verde.md cu un teren pentru plantare.
Verde.md anuntă închiderea sezonului de plantări
Îndată după anunțul făcut de întreprinderea municipală Spatii Verzi, proiectul Verde.md anunță oprirea plantării puieților din cauza temperaturilor ridicate. Decizia a fost luată după ce puieții plantați în ultima săptămână de către lucrătorii Spatii Verzi, în unele locații din capitală, nu s-au prins.
Verde.md: Elevii clase I au sădit "Copacul prieteniei" în parcul central
Vineri, 11 mai, elevii clasei I de la liceul A. Pușkin au sădit "Copacul prieteniei" în parcul central din capitală. Denumirea a fost dată arborelui de înșiși micii apărători ai naturii.
Verde.md: Alți 10 copaci au apărut în parcul “Alunelul”
În parcul “Alunelul” din capitală au mai apărut 10 copaci tineri. Datorită proiectului ecologic nonprofit Verde.md, dar și voluntarilor, sâmbătă, 5 mai, au fost plantați arțari cu frunza ascuțită și frasini All Gold.