Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Știri

Un scuar din capitală va fi înverzit cu încă 30 de copaci!
Lucrările de plantare în parcurile și scuarurile din capitală din această primăvară se apropie de sfârșit.
Cum am petrecut noi Ziua Faptelor Bune? Cu fapte bune, desigur!
Ziua Faptelor Bune este o tradiţie care se desfăşoară pentru a patra oară în Republica Moldova și la care participă o mulțime de organizații caritabile.
Verde.md împreună cu Trigor AVD au plantat în Chișinău 57 copaci
Duminică, 7 aprilie, activiștii proiectului ecologic nonprofit Verde.md împreună cu angajații celei mai mari companii din sfera serviciilor de distribuție și logistică - Trigor AVD, au efectuat lucrări de plantare a copacilor.
Verde.md și Trigor AVD planifică o nouă plantare
Duminică, 7 aprilie, în scuarul de lângă lacul de pe strada Albișoara vor apărea 57 de puieți. Plantarea acestora va fi organizată de către proiectul ecologic nonprofit Verde.md și de cea mai mare companie din sfera serviciilor de distribuție și logistică - Trigor AVD.
Activiștii Verde.md și studenții СFBC au făcut ordine în Parcul Râșcani
Miercuri, 3 aprilie, în Parcul Râșcani din capitală a avut loc o acțiune de curățare a teritoriului. La aceste lucrări au participat activiștii de la proiectul ecologic nonprofit Verde.md și studenții Colegiului Financiar Bancar din Chișinău.
Verde.md va desfășura o acțiune de curățare a parcului Râșcani
Miercuri, 3 aprilie, în Parcul Râșcani din capitală, se va desfășura o acțiune de curățare a teritoriului.
Victoriabank împreună cu proiectul ecologic Verde.md au plantat 1100 copaci în satul Budești
Sâmbătă, 30 martie, angajații băncii Victoriabank, în colaborare cu proiectul ecologic non-profit Verde.md și cu echipa de voluntari, au efectuat lucrări de plantare în masă în satul Budești.
Dăruiește o casă păsărilor! Cu Verde.md - e simplu
Dar voi ați știut că și păsările au sărbătoarea lor? Dacă nu, atunci să știți că anume astăzi, pe 1 aprilie, este marcată Ziua Internațională a Păsărilor!
Victoriabank și proiectul ecologic Verde.md vor planta 1100 de copaci în satul Budești
Angajații băncii Victoriabank, în colaborare cu proiectul ecologic non-profit Verde.md și a echipa de voluntari, vor efectua lucrări de plantare în masă în satul Budești. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie.
Două parcuri din Chișinău au fost înverzite cu încă 20 de copaci
Locuitorii capitalei, care au achiziționat copaci pe site-ul verde.md, în cadrul campaniei Dăruiește-i Chișinăului un copac nou, împreună cu voluntarii și activiștii proiectului ecologic nonprofit Verde.md, au efectuat lucrări de plantare în parcurile Alunelul și Valea Trandafirilor.
Păduricea Butoiaș din capitală a fost curățată de către voluntari
Duminică, 17 martie, teritoriul păduricii Butoiaș din Chișinău a fost curățat de către un grup de voluntari.
Verde.md anunță plantarea copacilor în parcurile Alunelul și Valea Trandafirilor
Proiectul ecologic non-profit Verde.md anunță continuarea plantărilor de primăvară. De data aceasta, lucrările de sădire vor avea loc pe 23 martie în parcurile Valea Trandafirilor și Alunelul la ora 10:00 și, respectiv, la ora 13:00.