Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Știri

Verde.md: În parcul Dendrariu primăvara vor fi sădiți 50 de copaci
Echipa proiectului ecologic non-profit Verde.md continuă tratativele cu primăria orașului și administrațiile parcurilor, pentru ca primăvara chișinăuienii să-și poată sădi copacii în cele mai preferate locuri din capitală.
Totalurile primului sezon de plantare Verde.md
Proiectul ecologic non-profit Verde.md face totalurile primului sezon de plantare. Până în prezent, participanții la proiect împreună cu voluntarii au reușit să sădească în capitală 442 copaci.
În parcul Râșcani au fost plantați 20 de arbori
Sâmbăta, 23 decembrie, în parcul din sectorul Râșcani a fost petrecută ultima plantare din prima etapă a proiectului ecologic non-profit Verde.md.
Ultima plantare Verde.md din acest an
Sâmbătă, 23 decembrie, în sectorul Râșcani din capitală se va desfășura plantarea finală din prima etapă a proiectului ecologic non-profit Verde.md.
Dăruiește un copac de Anul Nou!
Dragi prieteni, în mai puțin de două săptămâni vom întâlni Anul Nou. Cu toții îl așteptăm și sperăm, ca anul 2018 să fie plin de basme și magie, să aducă cu sine realizarea tuturor viselor și împlinirea tuturor dorințelor. Și, desigur, începe goana după cadouri pentru persoanele dragi. Fiindcă cadoul este cea mai bună modalitate de a exprima dragostea și respectul față de persoanele apropiate.
Verde.md: În parcul Valea Morilor au fost plantați 20 de arbori
Astăzi, 25 noiembrie, în parcul Valea Morilor din capitală au apărut 20 de copaci tineri. Acest lucru a fost realizat cu ajutorul participanților la proiectul eco nonprofit Verde.md.
În parcul Valea Morilor vor mai fi plantați 20 de arbori
Sâmbătă, 25 noiembrie, proiectul eco nonprofit Verde.md va mai organiza o campanie de plantare a arborilor. De această dată, activitatea se va desfășura în parcul Valea Morilor.
Verde.md a mai dăruit Capitalei 200 de arbori
La Chișinău a luat sfârșit cea mai mare acțiune de plantare a arborilor în cadrul proiectului ecologic non-profit Verde.md.
Acțiune de amploare pe 18 noiembrie – plantare de arbori în parcurile din centrul capitalei
Sâmbătă, 18 noiembrie, la ora 11, în cadrul proiectului ecologic non-profit Verde.md va avea loc o acțiune de amploare. Peste 200 de copaci tineri vor fi plantați în inima capitalei: în Grădina Publică Ştefan cel Mare şi în scuarul Catedralei.
Verde.md: În parcul Valea Trandafirilor au fost sădiți 90 de arbori
În cadrul eco-proiectului non-profit au fost sădiți 90 de arbori în parcul Valea Trandafirilor.
În parcul Valea Trandafirilor vor fi sădiți 90 de arbori
Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 10:00, în unul dintre cele mai populare parcuri din Chișinău, Valea Trandafirilor, vor apărea 90 de copaci noi. Arborii vor fi sădiți în cadrul eco-proiectului non-profit Verde.md.
Verde.md: Chișinăul a primit în dar alți 20 de arbori
Parcul Alunelul din Capitală a devenit cu 20 de arbori mai verde.
   
 • 1
 •      
 • 2
 •      
 • 3
 •      
 • 4
 •      
 • 5
 •      
 • 6
 •