Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Știri

Angajații Forward International au plantat în Valea trandafirilor o alee întreagă de scoruș
Sezonul plantărilor de toamnă s-a dovedit a fi unul foarte roditor. Un rol important în acest sens l-au jucat și angajații companiei Forward International, care au plantat recent o alee întreagă de puieți de scoruș în parcul Valea trandafirilor.
Pompieri ai DSP Centru - angajați în salvarea mediului
Erou nu te naști, erou devii în momentul în care alegi îți să petreci zilele apărând și salvând! Iar când vine vorba de ordine și siguranță, pompierii Detașamentului sectorului Centru sunt mereu la datorie.
Plantarea în masă din parcurile Valea Trandafirilor și Dendrariu a avut loc cu succes
În acest weekend, pe 2 și 3 noiembrie, parcurile Dendrariu și Valea Trandafirilor din capitală au găzduit cele mai grandioase acțiuni de plantare de toamnă din acest an, care au fost organizate de către proiectul ecologic Verde.md pentru toți locuitorii orașului Chișinău.
În Grădina Botanică a apărut o specie nouă de magnolie
Sâmbătă, 19 octombrie, Grădina Botanică din Chișinău a fost completată cu o alee din 30 de copaci de magnolii, plantați de către compania Mixbook Moldova împreună cu proiectul ecologic Verde.md.
Verde.md vă invită la plantarea copacilor în parcul Dendrariu și parcul Valea Trandafirilor
Proiectul ecologic Verde.md anunță două acțiuni de plantare a puieților, care vor avea loc în sezonul acesta - pe data de 2 noiembrie, la ora 14:00, în parcul Dendrariu, și pe 3 noiembrie, la ora 11:00, în parcul Valea Trandafirilor.
Compania Iute Credit și Verde.md au plantat o alee și au renovat un parc din sectorul Sculeni
În Grădina Botanică va apărea o alee de magnolii din partea companiei Mixbook și proiectul ecologic Verde.md
Pe 19 octombrie, în Grădina Botanică din capitală va avea loc o acțiune de plantare a unei alei de magnolii. Inițiatorii acțiunii sunt compania IT Mixbook și proiectul ecologic Verde.md.
Datorită companiei Iute Credit și proiectului eco Verde.md, în cartierul Sculeni va apărea o alee nouă
În parcul La Izvor din capitală vor fi plantați 100 de copaci noi și 300 de arbuști. Pe 14 octombrie, de hramul orașului Chișinău, compania Iute Credit împreună cu proiectul ecologic Verde.md va organiza pe teritoriul parcului lucrări de curățare și de plantare în masă a copacilor.
Se apropie sezonul plantării de toamnă. Este timpul să achiziționați puieți!
Proiectul ecologic Verde.md anunță că, în curând, va lua start sezonul plantării de toamnă. Vremea este încă frumoasă, frunzele cad, iar pământul mai este cald. Această perioadă este ideală pentru plantarea puieților. Prin urmare, ar trebui să vă grăbiți!
Activiștii Verde.md au sărbătorit Ziua mondială a curățeniei în păduricea Butoiaș!
Cum se sărbătorește o zi marcantă în Moldova? De obicei, oamenii se adună într-o companie mare și ies să prăjească niște carne și să se distreze cu prietenii, lăsând în urmă un munte de gunoi.
Celebrități cărora le pasă
În prezent, multe celebrități se implică activ în protecția mediului înconjurător.
IarmarEco 2019, 14-15 septembrie. Programul pe zile
Ateliere, discuții, filme și concerte toate se află pe lista celei de-a 7-a ediții a evenimentului IarmarEco, ce va avea loc în acest weekend la Kentford, în Chișinău.