Verde.md


Dăruiește-i Chișinăului un copac nou!

Știri

Ultima plantare Verde.md din acest an
Sâmbătă, 23 decembrie, în sectorul Râșcani din capitală se va desfășura plantarea finală din prima etapă a proiectului ecologic non-profit Verde.md.
Dăruiește un copac de Anul Nou!
Dragi prieteni, în mai puțin de două săptămâni vom întâlni Anul Nou. Cu toții îl așteptăm și sperăm, ca anul 2018 să fie plin de basme și magie, să aducă cu sine realizarea tuturor viselor și împlinirea tuturor dorințelor. Și, desigur, începe goana după cadouri pentru persoanele dragi. Fiindcă cadoul este cea mai bună modalitate de a exprima dragostea și respectul față de persoanele apropiate.
Proiectul Verde.md în postările bloggerilor și pe portalurile informaționale
În parcul “Alunel” vor apărea 20 arbori noi
Sâmbătă, pe 4 noiembrie, la ora 10.00, proiectul eco nonprofit Verde.md împreună cu activiștii și voluntarii va planta 20 de copaci în parcul “Alunel” din capitală. Plantarea este planificată pentru ora 10:00.
Verde.md: În parcul Valea Morilor au fost plantați 20 de arbori
Astăzi, 25 noiembrie, în parcul Valea Morilor din capitală au apărut 20 de copaci tineri. Acest lucru a fost realizat cu ajutorul participanților la proiectul eco nonprofit Verde.md.
În parcul Valea Morilor vor mai fi plantați 20 de arbori
Sâmbătă, 25 noiembrie, proiectul eco nonprofit Verde.md va mai organiza o campanie de plantare a arborilor. De această dată, activitatea se va desfășura în parcul Valea Morilor.
Verde.md a mai dăruit Capitalei 200 de arbori
La Chișinău a luat sfârșit cea mai mare acțiune de plantare a arborilor în cadrul proiectului ecologic non-profit Verde.md.
Verde.md: În parcul Valea Trandafirilor au fost sădiți 90 de arbori
În cadrul eco-proiectului non-profit au fost sădiți 90 de arbori în parcul Valea Trandafirilor.
Verde.md: Chișinăul a primit în dar alți 20 de arbori
Parcul Alunelul din Capitală a devenit cu 20 de arbori mai verde.
Proiectul Verde.md, la Dendrariu: A doua plantare de arbori a luat sfârșit
Sâmbătă, 28 octombrie, Chișinăul a devenit mai verde cu 50 de arbori. Participanții la proiectul Verde.md i-au adus în dar orașului copacii, care au fost sădiți astăzi în parcul Dendrariu.
Verde.md a desfășorat prima plantare de arbori în Capitală
Astăzi, sâmbătă, 21 octombrie 2017, în Grădina Botanică, are loc prima plantare de arbori, care se desfășoară în cadrul proiectului ecologic non-profit Verde.md.
Acțiune de amploare pe 18 noiembrie – plantare de arbori în parcurile din centrul capitalei
Sâmbătă, 18 noiembrie, la ora 11, în cadrul proiectului ecologic non-profit Verde.md va avea loc o acțiune de amploare. Peste 200 de copaci tineri vor fi plantați în inima capitalei: în Grădina Publică Ştefan cel Mare şi în scuarul Catedralei.